Fogelboo kommer att spela under Malmö Jazzmanifest. Bandet består av Peter Nilsson,Fredrik Davidsson, Andreas W Andersson och Mats Ingvarsson.

Fogelboo kommer att spela under Malmö Jazzmanifest. Bandet består av Peter Nilsson,Fredrik Davidsson, Andreas W Andersson och Mats Ingvarsson. Foto: Pressbild

Det blir en andra upplaga av Malmö jazzmanifest

Bjuder på fler aktörer och en större mix

MALMÖ.

Fler aktörer och en större mix. Årets upplaga av Malmö Jazzmanifest bjuder på sju akter på två scener.

Den 18 och 19 oktober hålls Malmö Jazzmanifest på Inkonst för andra gången. Festivalen kommer att hållas på två scener på Inkonst för sammanlagt sju akter. Det blir tre akter per kväll samt en ljudinstallation den 18 oktober klockan 14 för barn upp till två år och deras föräldrar.

Akterna är en blandning av regionala och nationella musiker från olika generationer, bakgrunder och med genreöverskridande inslag. Bland annat uppträder Anna Högberg med sextetten Anna Högberg Attack, We Float, som fick en Jazzkatt för årets grupp 2018, och Brita Björs. Hon står på scen tillsammans med en unik konstellation sammansatt speciellt för Malmö Jazzmanifest där jazz, klassiskt och folkmusik får mötas.

Nytt för i år är att kvällarna avslutas med efterhäng på Taproom där Elena Wolay kommer att vara dj fram till klockan 02.

Publicerad 17 October 2019 00:00