Tommy Juth och Lasse Berggrensson ger en extraföreställning kvällstid av

Tommy Juth och Lasse Berggrensson ger en extraföreställning kvällstid av "Önskesången". Foto: Arkiv/Markus Celander

Chans att se "Önskesången" på kvällen

Lasse och Tommy ger extraföreställning: "Alla kan inte komma på eftermiddagen"

LIMHAMN.

Tommy Juth och Lasse Berggrensson sätter in en extraföreställning av "Önskesången" i Limhamns Folkets hus – en kvällsföreställning.

Av
Markus Celander

Duons senaste show "Önskesången – Ni önskar, vi sjunger", har gått hem i Limhamns Folkets hus.

– En fullträff, säger Tommy Juth.

Konceptet är att publiken får en önskelista på ett hundratal låtar, prickar av vilka de vill höra och skickar upp till scenen till Lasse och Tommy.

– Vi har även en del av showen där publiken får önska precis vad de vill, alltså även låtar som inte står med på vår lista. Lasse kan i princip alla låtar, jag vet ingen som kan så många låtar utantill som han, säger Tommy Juth.

De föreställningar som hittills getts har börjat redan klockan 15, efter önskemål från publiken, där många är äldre personer som inte vill gå ut på kvällarna, förklarar Tommy Juth.

– Men en del vill komma på kvällen, folk som jobbar eller av andra anledningar inte kan komma på eftermiddagen. Därför sätter vi en extraföreställning.

Extraföreställningen ges den 6 november klockan 19. Tidigare samma dag uppträder duon som tidigare bestämts klockan 15. Närmast ges "Önskesången" den 23 oktober klockan 15.

Tommy Juth hälsar till dem som tänker komma till Limhamns Folkets hus för att se showen och sjunga med honom och Lasse Berggrensson att ta med mat och dryck – det är ju en picknickshow.

Publicerad 10 October 2019 09:32