Polis och kriminaltekniker utanför ett flerfamiljshus i Arlöv på söndagen. Polisen uppger på sin hemsida att två personer har hittats avlidna i en lägenhet och att man utreder händelsen som ett misstänkt dubbelmord.

Polis och kriminaltekniker utanför ett flerfamiljshus i Arlöv på söndagen. Polisen uppger på sin hemsida att två personer har hittats avlidna i en lägenhet och att man utreder händelsen som ett misstänkt dubbelmord. Foto: Ritzau Scanpix/Johan Nilsson

Äldre par hittade döda i sin bostad – polisen misstänker mord

Efterlyser iakttagelser

ARLÖV. Polis larmades under söndagseftermiddagen till ett flerfamiljshus på Tågvirkesgatan i Arlöv. Detta efter att två personer, ett äldre par, hittats döda i sin bostad.

Det var vid 14-tiden som polis larmades till lägenheten med anledning av ett grovt brott. Under eftermiddagen har polis och kriminaltekniker arbetat på plats och strax efter klockan 18 gick polisen ut och bekräftade att det rör sig om två dödsfall.

De döda är ett äldre par som hittats i sin gemensamma bostad. Deras anhöriga är underrättade.

– De är sammanboende och vi misstänker mord i båda fallen, säger Evelina Olsson, informatör på polisens ledningscentral.

En förundersökning om dubbelmord har inletts. I nuläget finns ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

– Vi är väldigt angelägna om att få in tips av allmänheten. Har man sett eller hört något som sticker ut är vi intresserade av att veta det. Det kan vara en person eller bil som sticker ut eller helt enkelt bara något annorlunda, säger hon.

Polisen är främst intresserade av iakttagelser som gjorts i anslutning till parets adress vid lunchtid i dag, men allt är av intresse.

– Man ska inte låsa sig vid det. Har man en magkänsla ska man gå på det, säger Evelina Olsson.

Enligt polisen var det hemtjänstpersonal som hittade paret döda i bostaden. Läs mer i länken nedan:

Publicerad 06 October 2019 19:04