Tareq Taylor och Jesper Aspegren bjuder på provsmakning och matprat när Malmborgsgruppen firar 65-årsjubileum.

Tareq Taylor och Jesper Aspegren bjuder på provsmakning och matprat när Malmborgsgruppen firar 65-årsjubileum. Foto: Pressbilder

Teveprofiler bjuder på smakprov

Livsmedelskedja firar 65 år

Av
Markus Celander

MALMÖ-LIMHAMN. I år firar Malmborgsbutikerna i Malmö och Lund att det är 65 år sedan grundarna, paret Arne och Ella Malmborg, öppnade sin första livsmedelsbutik på Mariedalsvägen i Malmö.

För att fira detta kommer teveprofilerna Tareq Taylor och Jesper Aspegren att besöka butikerna i Malmborgsgruppen för att demonstrera maträtter från företaget Maten e klar, som tillagar och levererar färdiglagad mat till livsmedelshandeln, bland annat då Malmborgsgruppen.

Kändiskocken Tareq Taylor besöker Malmborgsbutikerna på Linnégatan i Limhamn och i Kvarteret Caroli i Malmö den 23 september och kommer då förutom att bjuda på smakprov svara på frågor från kunderna.

Tareq Taylor kommer att finnas i Limhamn klockan 13 och på Caroli klockan 15.

Malmborgs på Erikslust får besök av Jesper Aspegren, journalist och programledare som även författat ett antal kokböcker. Han finns i den butiken den 25 september klockan 11.

Dagen innan, den 24 september, gästar Jesper Aspegren Malmborgsbutikerna i Lund – Ica Tuna klockan 11 och Ica Clemenstorget klockan 13.

Publicerad 08 September 2019 08:00