Tommy Juth och Lasse Berggrensson kommer till Limhamn med en ny show,

Tommy Juth och Lasse Berggrensson kommer till Limhamn med en ny show, "Önskesången". Foto: Arkiv/Markus Celander

Publiken bestämmer låtarna i nya showen

Tommy Juth och Lasse Bergrensson tillbaka i Limhamn med ny picknickshow

LIMHAMN.

Spelemännen Tommy Juth och Lasse Berggrensson återvänder till Limhamns Folkets hus i höst med nya showen "Önskesången", där publiken får önska låtarna.

Av
Markus Celander

Senast duon uppträdde i Folkets hus i Limhamn var förra hösten, då de gav den nostalgiska föreställningen "När vi var pågar" – populära låtar blandat med sketcher, anekdoter och minnen.

Även i "Önskesången" kommer de rutinerade underhållarna att köra sketcher och berätta minnen, men denna gång är det publiken som väljer vilka låtar det blir.

Ett önskesångsformulär med ett hundratal välkända låtar kommer att delas ut till alla i publiken, där var och en kryssar i sina favoriter. Sedan sammanställer Tommy och Lasse en repetoar av detta.

Precis som med "När vi var pågar" är även "Önskesången" en så kallad picknickshow vilket innebär att publiken själva tar med sig mat och dryck.

"Önskesången" ges fyra onsdagar den 25 september, 9 oktober, 23 oktober och den 6 november. Samtliga föreställningar börjar klockan 15 och håller på i en och en halv timme.

Publicerad 12 August 2019 09:22