Joakim Vinnardag på Havshotellet har tillsammans med 24 andra Limhamnsföretag startat en julkalender där gratis hotellnatt plus ett extrapris lottas ut varje dag.

Joakim Vinnardag på Havshotellet har tillsammans med 24 andra Limhamnsföretag startat en julkalender där gratis hotellnatt plus ett extrapris lottas ut varje dag. Foto: Markus Celander

Limhamnsföretag bakom julkalender med generösa priser

Gratis hotellnatt plus extrapris lottas ut i varje lucka

LIMHAMN.

Företagare i Limhamn har gått samman och skapat en julkalender på sociala medier där spektakulära priser lottas ut. ”Vi ville hitta på något generöst till jul”, säger initiativtagaren Joakim Vinnardag, hotellchef på Havshotellet.

Av
Markus Celander

Klockan sex på morgonen varje dag i december fram till julafton öppnas en lucka i julkalendern. I den lottas en gratis valfri hotellnatt på Havshotellet ut, samt ett extrapris från något av de övriga 24 Limhamnsföretagen.

– Det kostar inget och kräver ingen motprestation att vara med, förutom att man ska gilla vår och det andra företagets Facebooksida, dela inlägget och tagga en vän, säger Joakim Vinnardag.

Det är fina priser, förklarar han.

– En hotellnatt hos oss har ett värde på cirka 1400 kronor, och extrapriserna från de övriga företagen ligger på mellan 300 och 1800 kronor. Det rör sig om till exempel presentkort på 1000 kronor på Malmborgs och på samma summa på Coop Sjöstaden, en surfplatta, presentkort på Limhamnsrestauranger och andra butiker och affärer.

Joakim Vinnardag, hotellchef på Havshotellet i Limhamn.

Joakim Vinnardag, hotellchef på Havshotellet i Limhamn. Foto: Markus Celander

Lotteriet till varje lucka pågår under en hel vecka. Till exempel: Den 1 december var priset att vinnaren – förutom hotellnatten då – får ta med sig fyra vänner till Utmaningarnas Hus. Vinnaren till detta dras den 8 december, och har sedan ett år på sig att ta ut sina priser.

– Med vår julkalender får vi möjlighet att tillsammans lyfta varandras företag då våra verksamheter syns för fler personer, säger Joakim Vinnardag.

Han berättar att det var väldigt lätt att få med sig de övriga 24 Limhamnsföretagen – Joakim och hans far Olof Vinnardag, som äger hotellet, gick helt enkelt ut en runda i Limhamn och frågade dem.

– Alla sa ja direkt. Efter att vi hade frågat 24 stycken var vi klara.

Publicerad 03 December 2019 16:20