Bildbyrån/PETTER ARVIDSON
Dela
Tweet
Skriv ut
Skicka e-post

Tung start på CL-kvalet för Malmö FF

"Inget bra resultat"


FOTBOLL. Malmö FF fick en tuff start på kvalet till Champions League. Laget fick bara 1-1 med sig till returen i Makedonien.

Malmö FF satte rejäl fart direkt från början i den första matchen i kvalet till Champions League mot FK Vardar. Men mer än två fina skott från Erdal Rakip och några halvchanser blev det inte i den första halvleken. Samtidigt förlitade sig de makedonska mästarna till sina kontringar och var inte alls ofarliga.

I den andra halvleken inledde gästerna piggt och efter en kvart tog man också ledningen. Boban Nikolov fick tag i bollen strax utanför straffområdet och sköt via stolpen 0-1.

Men gästerna fick bara leda en kvart innan Franz Brorsson nickade in en fin frispark av Magnus Wolff Eikrem.

Strax efter hade Anders Christiansen ett jätteläge att göra 2-1 efter en soloräd. Men avslutet höll inte samma klass som förspelet. Dansken hann också med att skjut i ribban på övertid innan matchen var över.

– Inget bra resultat. Jag tycker att prestationen i sig är stabil. Vi släpper till lite men skapare en hel del. Tyvärr vinner vi inte. Tror att vi alla har en ganska dålig känsla just nu med tanke på resultatet, säger tränare Magnus Pegrsson till Viasat.

Returen spelas nästa onsdag.


Publicerad: 12. juli 2017 20:59
¨

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få lokala nyheter
från Lokaltidningen Limhamn och Malmö

Startsidan just nu