Efter succén:

Cibickis agent blir nedringd

"Jag skulle utan vidare behöva anställa någon för att sitta i en telefonväxel"

Av
Gustav Persson

FOTBOLL. Pawel Cibickis succé från förra året i Jönköping Södra har fortsatt i Malmö FF. Det har gjort anfallaren väldigt het på marknaden.
Förra säsongen var Pawel Cibicki utlånad till Jönköping Södra. Där blev det succé och anfallaren har fortsatt att imponera nu när han är tillbaka i Malmö FF. På de inledande tre matcherna i allsvenskan har det blivit tre mål och en assist.
Det gör Cibicki stekhet på marknaden.
– Klubbar hör av sig kontinuerligt. Intresset är stort och seriöst, jag skulle utan vidare behöva anställa någon för att sitta i en telefonväxel för att ta emot samtal om honom, säger Nima Modyr till Fotbolldirekt.
Anfallaren hade redan efter förra säsongen erbjudande men enligt agenten var det aldrig något snack om att återvända till MFF.
– Han har ju hela tiden känt att han inte varit klar med Malmö. Han bad mig ganska snabbt kontakta Daniel Andersson. Och jag förstår honom, först ska han typ vara bäst i MFF innan han tänker på någonting mer. Sådana förväntningar ska man klara av här hemma i allsvenskan om man vill nå högre ute i Europa.
Cibicki har kontrakt till 2019 men agenten säger att han inte stänger några dörrar på frågan om det kan bli en flytt redan till sommaren.

Publicerad 18 April 2017 12:28

Lokaltidningen Malmös nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag