Stjärnan skadad – kan missa MFF-matchen

"Vi ska försöka få till en röntgen här"

Av
Gustav Persson

FOTBOLL. Djurgården har värvat friskt under vintern. Men när stockholmarna kommer ner för match mot Malmö FF på måndag kan en av stjärnorna missa matchen.
På måndag tar Malmö FF emot Djurgården hemma på Swedbank Station. Ett lag som under vintern värvat flera namnkunniga spelare som Kim Källström och Jonas Olsson. Mittbacken tvingades dock lämna planens i söndags när Djurgården vann hemma mot Elfsborg.
Nu kan ljumskproblemen ställa till det för skåningen när hans lag åker ner till Malmö på måndag.
– Vi ska försöka få till en röntgen här. Han klev ju av på grund av problem med ljumsken och allvarsgraden är lite oklar. Det är det vi vill dubbelkolla litegrann. Vi får se om han kan spela nästa vecka eller inte, det vet vi inte än. Vi får ta det lite dag för dag här, säger Djurgårdens naprapat Christian Andersson till Fotbollskanalen.
Mittbacken kommer att röntgas idag eller imorgon. Olsson sade efter matchen i söndags att han som skåning gärna vill spela mot MFF.
– Han har lite ont, så det är därför vi vill kolla litegrann. Och lite vad han har för historik och så vill man ha med sig också. Men han vill ju såklart spela och att spela mot Markus Rosenberg det vill han väl göra jättegärna. Men vi får se om det är möjligt, det visar väl sig här inom några dagar om vi får igång honom så pass bra som vi vill.

Publicerad 18 April 2017 10:03

Lokaltidningen Malmös nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag