VM i Folkets Park 2019 kommer att visa alla Sveriges matcher på två storbildsskärmar.

VM i Folkets Park 2019 kommer att visa alla Sveriges matcher på två storbildsskärmar. Foto: Ali Jehad

VM visas åter igen i Folkets park – med mängder av aktiviteter och konserter

160 000 besökare förra året

MALMÖ.

I sommar är det åter igen avspark för VM i Malmö Folkets Park, där samtliga matcher visas gratis på storbildsskärm. Årets VM-fest bjuder dessutom på fler storbildsskärmar, mer aktiviteter och livemusik.

2018 års fotbolls-VM i Folkets Park blev en av Europas största fotbollsfester med fler är 160 000 besökare. Det kommer att bli en massa aktiviteter för barn och unga, bland annat med egna fotbollsturneringar, träning av fotbollsteknik tillsammans med riktigt fotbollsproffs, spela FIFA, hoppa hoppborg, köra minicart och mycket mer.

Dessutom kommer Sveriges matcher att värmas upp med gratis musikkonserter.

– Vi satsar därför på fler aktiviteter, har konserter med några av Sveriges mest aktuella artister och bjuder in fler gäster till vår live-studio. Förra året aktiverade vi ca 11 000 barn och unga under VM-veckorna. I år hoppas vi att de blir ännu fler genom att erbjuda fler heldagsaktiviteter som passar barn i alla åldrar säger Felicia Fredriksson, verksamhetsledare i Folkets park.

VM-festen startar den 7 juni med Världens snabbaste allsång som värmer upp publiken innan avspark. Inför Sveriges sista gruppspelsmatch den 20 juni gästas Folkets Park av Linnea Henriksson, Imenella och Tove Styrke.

Publicerad 11 May 2019 00:00