Ett lager med skönhetsprodukter fick under morgonen påhälsning av tjuvar. Godset värderas till flera miljoner kronor, men det är oklart vad som stulits.

Ett lager med skönhetsprodukter fick under morgonen påhälsning av tjuvar. Godset värderas till flera miljoner kronor, men det är oklart vad som stulits. Foto: Mostphotos.com

Tjuvar slog till mot lager: "Ett värde på flera miljoner"

Fem gärningsmän försvann i två bilar

MALMÖ. På tisdagsmorgonen utlöstes ett kameralarm till en lagerbyggnad på Isbergs Gata i Västra hamnen. Väktare och polis ryckte ut men när de kom fram var tjuvarna redan borta. "Det handlar om ett lager med skönhetsprodukter till ett värde om flera miljoner kronor", säger Evelina Olsson, pressinformatör vid polisens ledningscentral.

Av
Andreas Holm

Det var vid 4-tiden under tisdagen som både kamera- och röklarm utlöstes till ett lager för skönhetsprodukter. På övervakningsbilder syntes hur fem gärningsmän befann sig i lokalen och plockade på sig gods.

– De försvann sedan från platsen i två bilar. Initialt kan det röra som om förlorat gods till ett väldigt stort värde, säger Evelina Olsson.

Det är i nuläget oklart exakt vad och hur mycket som stulits. Det som förvarades i lagret var bland annat produkter för läppförstoring och behandling av rynkor.

I nuläget finns varken misstänkta eller frihetsberövade.

Publicerad 12 March 2019 08:14