Ola Salos föreställning kommer till Malmö Arnea.

Ola Salos föreställning kommer till Malmö Arnea. Foto: www.morgannorman.com

Ola Salos krogshow kommer till Malmö

"Känns som ett privilegium"

MALMÖ. Ola Salos krogshow ”It takes a fool to remain sane” har blivit en succé i Göteborg. Nu står det klart att den tidigare sångaren i The Ark kommer till hemstaden Malmö med sin föreställning.

Krogshowen bygger på låtarna som Ola Salo skrev till The Ark och musikern kommer att framföra dem helt ensam på scen. Manuset är skrivet Henrik Schyffert.

– En sådan här enmansshow blir lätt en ego-boost. Mitt artisteri bygger nog mycket på det bombastiska med en glimt i ögat och självdistans. Henriks och mitt arbete kompletterar nog varandra väldigt bra, har Ola Salo tidigare sagt till Lokaltidningen.

Den 6 september är det premiär för Ola Salos föreställning på Malmö Arena. Därefter blir det sex föreställningar under två veckor innan det är dags för showen att åka vidare till Stockholm.

Biljetterna släpps den 12 mars.

– Det känns fantastiskt att showen fått så fint mottagande i Göteborg och att vi till hösten får fortsätta resan både i Malmö och Stockholm. Jag älskar verkligen den här showen så att få fortsätta göra den känns som ett privilegium, säger Salo i ett pressmeddelande.

Publicerad 11 March 2019 10:37