Lisa Forhammar.

Lisa Forhammar. Foto: Arkiv/Markus Celander

Limhamn: Yogautövare får större plats i tidigare dansstudio

Från 56 till 353 kvadratmeter

LIMHAMN.

Efter nästan två och ett halvt år på Järnvägsgatan har nu My Yoga Room flyttat till Linnégatan – från 56 till 353 kvadratmeter.
– Det har gått bra för oss, säger Lisa Forhammar, som startade My Yoga Room.

Av
Markus Celander

Lisa Forhammar har flera års erfarenhet som yogalärare. 2014 flyttade hon från Göteborg till Limhamn och efter att ha arbetat på olika yogastudios i Malmö öppnade hon hösten 2016 eget på Järnvägsgatan i Limhamn.

Efterhand har verksamheten vuxit vad gäller såväl antal medlemmar och instruktörer som antalet kurser. Nya lokalen ligger på Linnégatan 26 där Splitdansstudio låg tidigare och är sju gånger så stor som den på Järnvägsgatan.

I och med flytten gick en av instruktörerna, Daniel Werthén, in som medägare till My Yoga Room. Han är för övrigt uppväxt i Limhamn.

Bland nyheterna i år är att starta barnyoga för fyraåringar.

– Barn får så många intryck från iPads och skärmar. Med yoga lär de sig framförallt att hitta fokus och kan gå in i en lugnare värld med lek och saga och rörelse, säger Lisa Forhammar och fortsätter:

– Vårt största mål är att skapa en bra gemenskap i Limhamn där det finns något för alla, från mammababy-yoga till senioryoga.

Publicerad 09 January 2019 11:15