Nordic Street Food drar igång afterwork och lunch i Lokstallarna igen

KIRSEBERG.

Efter ett kort uppehåll drar nu Nordic Street Food igång afterwork och lunch i Lokstallarna igen. Nu med ett bygglov för verksamheten.

Nordic Street Foods satsning på afterwork och lunch i Lokstallarna var framgångsrik. Inte minst afterworken på fredagar lockade många, från hela Malmö.

– Det blev jättestort. Vi har Malmös största uteservering utanför Lokstallarna, säger Jens Almgren, på Nordic Street Food.

Men en dag kom han och Pernilla Elmquist, som tillsammans driver Nordic Street Food, på att de saknade bygglov, och fick pausa verksamheten. Något som nu är ordnat.

– Vi fick det i går, så vi börjar med afterwork nu på fredag. Från och med nästa vecka har vi lunchöppet tisdag till fredag, från klockan 11 och till minst klockan 14, beroende på hur mycket människor som kommer, säger Jens Almgren.

Afterworken med streetfood och hantverksöl kommer som tidigare att hållas på fredagar, men även andra dagar i veckan kommer Nordic Street Food att hålla kvällsöppet.

– Det är ännu inte bestämt vilka kvällar det blir, men det går att se på vår Facebooksida. Det kommer att bli olika temakvällar. Det kommer även att vara öppet vissa helgkvällar, men vi har inte hunnit bestämma hur det ska se ut, säger han.

Men det är inte bara Nordic Street Food som kommer att husera i Lokstallarna.

–Ibland är det bara vi, ibland bjuder vi in streetfood-kompisar. Det kan vara både till lunch och kvällarna.

En nyhet är att det kommer att serveras glass.

– Det är Engelholmsglass, som är lokalproducerad. Man behöver inte käka lunch här, utan kan komma hit för att fika och ta en glass.

Olika aktiviteter i Beijers park under sommaren, främst att barnprogrammet ”Sommarlov” sänds där, kommer att ge en ny slags lunchgäster, tror Jens Almgren.

– Det kommer att vara mycket familjer som kommer hit.

Publicerad 12 June 2018 15:13

Lokaltidningen Malmös nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag