Pysslingen tar över på Limhamns förskola

Limhamn.

Pysslingen Förskolor kommer att ta över verksamheten på Limhamns förskola. Det blir Pysslingens femte förskola i området.

Limhamns förskola AB har drivit sin verksamhet sedan 1994. Men nu har alltså Pysslingen Förskolor förvärvat verksamheten.

– Det är oerhört positivt att få ta över Limhamns förskola. Jag och mina kollegor i ledningsteamet har blivit varmt välkomnade av all personal. Limhamns förskola har ett väldigt fint rykte tack vare en kompetent, stark och stabil personalgrupp som jag nu ska få förmånen att leda, säger Anna Ranff, ny förskolechef, i ett pressmeddelande.

72 barn i åldrarna 1 till 5 år går i dag på Limhamns förskola. Anna Ranff är sedan tidigare förskolechef på Hattstugan, Lärkträdet, Stallmästaren och Vårberga.

Hon tar över efter Karin Ternström, som tidigare varit förskolechef. Nu planerar Anna Ranff för den fortsatta utvecklingen av förskolan.

– Alla pedagoger jag pratat med ser fram emot att Pysslingen tar över och är förväntansfulla inför alla möjligheter till utveckling och nytänkande som detta innebär, berättar Anna Ranff.

Publicerad 11 January 2018 10:14