Adrian ”Gäddan” Granat om Otto Wallins matchbesked: ”Let´s do it”

MALMÖ.

Tungviktsboxaren Otto Wallin meddelade nyligen att han är beredd att möta Adrian ”Gäddan” Granat i en match om EU-titeln.– Let´s do it!, är ”Gäddans” reaktion på beskedet.

Av
Per Ingridz

Adrian ”Gäddan” Granat, som förlorade mot Alexander Dimitrenko i sin senaste match i Baltiska hallen i våras, har flera gånger pratat om att han ville möta Otto Wallin och är entusiastisk över att han nu antagit utmaningen.

– Det känns bra och jag tror att jag tar honom. Det blir roligt med en svensk stormatch, säger Slottsstadensonen Adrian ”Gäddan” Granat.

Vilka är utsikterna för att det ska bli av, tror du?

– Det är ganska sannolikt. Det känns som att det är på g i början av nästa år. Det spelar inte så stor roll var det blir, bara det blir av så är jag nöjd.

Efter förlusten i våras flyttade Adrian ”Gäddan” Granat tillbaka till Malmö från Hamburg och började träna med Armand Krajnc.

– Jag tränar på hårt. Jag ska också gå en match den 22 december, men det är inte klart vem jag ska möta än. Den matchen blir ett bra test och ett sätt för mig att komma in i matchen igen.

Vad har du för långsiktiga mål?

– Mitt mål är att 2018 ska bli mitt år. Det här året har inte varit det. Målen är att vinna mot Otto och sedan gå större matcher.

Publicerad 08 November 2017 16:26

Lokaltidningen Malmös nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag