All you need is Yehlove!

Otydliga priser? Rädd för obehagliga överraskningar? Svårt att få koll? 

Glöm det! Lösningen heter Mekonomen Yehlove och är en helt ny satsning där den gladgula kedjan tar ännu ett steg mot att bli Sveriges smartaste och mest kundanpassade bilservicekedja. I Stockholm är konceptet Yehlove sjösatt på fem platser och för en vecka sedan var det dags för Skånes första Mekonomen Yehlove att slå upp portarna – i Malmös eget bilmecka Fosie.

- Mekonomen Yehlove är ett sätt att som verkstad helt enkelt kunna erbjuda och hantera ett visst utbud av tjänster och serviceerbjudanden för att vår kund ska kunna vara helt klar över vad man kan förvänta sig. Mekonomen Yehlove som erbjudande är alltid detsamma var det än är medan erbjudandet och omfånget på de tjänster som erbjuds hos de traditionella Mekonomen bilverkstäderna kan variera något, säger Jesper Andersson, som är ansvarig för Mekonomen Yehlove i Skåne.

Allt för bilen - på ett ställe – för alla

Mekonomen Yehlove är allt för bilen på ett ställe. Oavsett om du behöver lacka om bakluckan, byta och balansera hjulen, göra en grundservice, byta kamrem eller få en rekonditionering så ser du lekandes lätt på Mekonomen Yehlove:s hemsida vad det kostar. Här finns en tydlig servicemeny och såklart går det även att boka tid och plats direkt från nätet. För att sedan göra det ännu smidigare så får kunden ett sms direkt i telefonen när servicen är klar. I sms:et ges du även ett antal betalningsalternativ. Har jag betalat via mobilen är det bara att hämta bilen och köra vidare. Det sparar tid i en stressad vardag.

- Mekonomen Yehlove är precis lika mycket för företag och organisationer. Att ha en bilvårdspartner som har en klart definierad meny på vad man gör och vad det kostar; där man göra förfrågningar på nätet – där det finns lånebil och lånecyklar när man lämnar in bilen är något som vi upplevt är mycket efterfrågat och då svarar vi på det, säger Jesper Andersson.

Fosie och Kristianstad

Mekonomen Yehlove Fosie är igång och snart rullar man även igång anläggningen i Kristianstad. Med gemensamma arbetssätt och rutiner blir man mer och mer effektiv, något som ska göra att man som kund känner igen sig oavsett vilken anläggning man använder.

- Vi är både stolta och nyfikna inför det vi gör nu och vi hoppas och tror att Mekonomen Yehlove ska bli precis den succé som vi tänkt från början, säger Jesper Andersson.

 

Välkommen till Mekonomen Yehlove Fosie

Du hittar oss på Hornyxegatan 12 i Malmö.

Boka din service här eller ring oss på 040-92 70 70.

Publicerad 04 September 2017 15:26

Lokaltidningen Malmös nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag