Anders och Måns söker efter lyckan i ny show

MALMÖ. I höst drar Anders och Måns ut på turné igen med nya föreställningen ”Nu har vi väl trevligt”. Komikerduon uppträder på Malmö Live Konserthus 28–30 november. 
De kallar föreställningen för lyckopaket med dans, sång och en stor portion trams – men också en självhjälpshow i två akter. Så här beskriver de showen, mer ingående, i ett pressmeddelande från Malmö Live:
– Man vänjer sig snabbt. När man har fått den pryl man längtade efter funderar man på var man ska ställa den och har redan riktat blicken mot nya drömmar. Livet blir aldrig klart och man blir aldrig riktigt så glad man tycker sig förtjäna. Hur gör alla andra som verkar lyckas så bra? Gör dom verkligen det eller skryter de bara? Kanske är det så man gör – ljuger? Strandsemester, regelbunden sex eller är det kanske någon slags gud som är vägen till den sanna glädjen. Ska man lägga energin på sin fru eller på sig själv? Ska man kanske bara köpa en lite plattare dator. Köpa stuga? Äta chips?Det är helt enkelt svårt att bli riktigt lycklig. Nu ska vi göra vårt sitt yttersta för att förstå hur man gör, vad man inte bör göra och kanske framförallt vad andra gör. Inga konkreta råd, massvis tvivelaktiga tips och gissningar som visar den raka breda vägen mot verklig lycka. Pengar, sex och höns.
 
 

Kort om Anders och Måns

Anders och Måns har arbetat tillsammans i snart tjugo år, och ligger tillsammans bakom radioprogram som ”Wallraff”, ”Så funkar det” och ”Morgonpasset”. Man har även kunnat se dem i tv med program som ”Succéduon” och ”Fråga Anders och Måns”. Anders Johansson är programledare och komiker. Han har setts i ”Parlamentet”, ”Djursjukhuset” eller som Stig-Helmer Olsson i musikalen ”Sällskapsresan”.
Måns Nilsson är komiker, regissör och antikhandlare. Senaste året har man kunnat höra honom i ”Kvällspasset” i P4.

Publicerad 17 June 2017 05:00

Lokaltidningen Malmös nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna tisdag och fredag